KOCAELİ / ÇAYIROVA - Demirsaç Ortaokulu

Demirsaç Ortaokulu

Yenimahalle Menderes Cd. 5147 Sk. No22 Çayırova / KOCAELİ
Vizyon
Çağdaş bir kuşak yetiştirerek, çağdaş Türkiye’nin oluşmasında pay sahibi, eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standart doğrultusunda ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak, dünya standartlarında bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği, en önde gelen eğitim kurumlarından birini oluşturmaktadır.
Misyon
Bütün dünya toplumlarında üretimde, iş ve çalışma hayatında olduğu gibi eğitimde de daha iyiye daha güzele ve daha doğruya olan arayış sürmektedir. Toplumumuz; sürekli gelişen, ilgi alanlarını genişleten, yeteneklerini arttıran, karakterlerini geliştiren, topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı bireylere ihtiyacı vardır. Ülkemizde gurur veren okulunuzun misyonu; okuma alışkanlığı edinmiş sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, Cumhuriyete barışık, özgür düşünceli, araştırıcı bir gençlik yetiştirmektedir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07.15-12.50